Veranderingen beheren?

Man Onderwijs Vrouw Voor Monitor

Moet je als change agent een nieuwe strategie formuleren? Dan bieden wij u als verandermanagers graag een unieke en praktische werkwijze aan. Veel organisaties ervaren ingewikkelde uitdagingen rond het formuleren en vooral het implementeren van een strategie. De pure methodologie biedt een praktische, boven de vloer liggende oplossing voor de nieuwkomers in strategisch management. Daarom gebruiken we de term 'vet', omdat we niet de nieuwe bekeerlingen willen zijn. We begeleiden je stap voor stap door elke stap zodat je het beter beheert. — — —

Het is niet zo moeilijk om een ​​ruw en kant-en-klaar budgetplan voor het project op te stellen. In mijn ervaring met wereldwijd advieswerk heb ik ten minste drie tot vier projecten geholpen die $ 10- $ 15 miljoen hebben gekost en die zijn mislukt omdat ze een zwakkere strategie creëerden. Het budgetplan moet elk aspect van het veranderingsproces omvatten: opstart, plannen, implementatie, evaluatie, dimensionering en einde levensduur.

Eerlijk kan niet in de lucht zijn We hebben een model van de mislukte verandermanagementprojecten en een reeks organisaties. Sommige hiervan omvatten zes bedrijven (A-1, B-1, C-1, D-1 en E-1) en acht bepaalde soorten organisaties (human resources, informatietechnologieën, financiën, professionele diensten, informatiesystemen, productie, en managementadvies). We kunnen dus stellen dat het managen van verandering niet zo moeilijk is. Bovendien moet het bedrijfsmanagement de visie delen en lessen trekken. Ik heb te veel voorbeelden gezien waarbij de wijziging niet goed werd beheerd.

limoen

Verwacht een moeilijk Waarom? Voor de organisatie te implementeren of te implementeren is niet alleen een eigen poging, dat wil zeggen, een kwestie van persoonlijke inzet. Jouw rol is ook het managen van de verwachtingen van de medewerkers, die op zoek zijn naar begeleiding en vertrouwen. Het is ook uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de wijziging eerlijk is. Eerlijkheid heeft te maken met de kansen van de medewerkers, de kosten voor de organisatie en professionele en sociale eisen (tijd en geld). Je kunt de verwachtingen van het personeel niet veranderen. Ze kennen je niet en totdat je het eerlijk maakt, zal de organisatie het moeilijk hebben om haar doelen te bereiken. Denk maar eens na, maar het is een van de redenen waarom ik denk dat de beste manier om met verandering om te gaan, is praten over de strategieën die voor ons liggen.

Planning is de belangrijkste voorbereiding voor strategiemart. Geef eerst een achtergrond en geef dan een realistisch beeld over de verwachte verandering en wat de mensen moeten doen. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat anderen niet komen en je plannen verstoren terwijl ze nog steeds OK zijn met wat je doet en wat je doet.

Implementatie is het proces waarbij in de praktijk wordt vastgesteld wat u beoogt. Maar zorg ervoor dat de implementatie die u gaat beschrijven geen veranderstrategie zal bepalen. Ik herinner me van mijn advies toen ik een verzekeringsmaatschappij vroeg naar haar strategie. Ik stond op het punt te schrijven over de precaire situatie waarin de overleden mensen het moeilijk en onmogelijk zouden vinden om de verzekering te vinden. Ik noemde het moeilijke proces van besluitvorming en alternatieve routes. Toen de projectmanager me vertelde dat hij als vanzelfsprekend had gekozen voor één enkele entiteit die hen toegang gaf en als zodanig was het bedrijf al gecompenseerd. De daadwerkelijke beslissing over welke technologie zou worden vervangen om schade aan de gebruikers te voorkomen, werd succesvol uitgevoerd in een proces van waaruit vervolgens één oplossing werd overgenomen. Zodra de mensen beseften dat ze hen nodig hadden om de enigen te zijn om de verantwoordelijkheden te vervullen. Een latere versie van het plan werd daarom dienovereenkomstig vastgesteld. Er werd echter altijd niet weergegeven hoe de service werd geleverd.

Those who see change as a step did well. But soon they realized that implementing change is not a one-step process but requires a number of changes. I remember the recession where the IT company decided to merge with the banking. It was moving on to a new area and this new entity was not able to deliver that new area on the same level. It had been a big project. But a PR disaster happened when the people lost confidence in the head of the organization. A new project was then proposed for the new field. However, again when I was working there didn't have problems with the new team.

Om de waardevolle lessen uit voorbeelden uit het verleden te leren kennen, vragen we ons af of u de veranderstrategieën efficiënt uitvoert of niet. Ik wil deze vraag niet te lastig maken. Het antwoord vind je in interviews of focusgroepen. Focusgroepen helpen ook. twee keer per jaar krijg je de keuze uit drie focusgroepen. Ik geloof dat als je je focust en meer tijd en moeite investeert, je meer nadruk legt op communicatie, ook al zul je de antwoorden voor jezelf vinden hoe beter de discussie. Dit betekent niet dat u zult veranderen als de wijzigingen zich voordoen. Uiteindelijk zul je ze ook meer moeten uitleggen dan voor en na de discussies.<|einde van de discussies. Hier is het. Het ontdekken en aanpassen van veranderingen is een feit;

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>