Het juiste product dat u wenst

Tandpasta houder

De tandenborstelhouder meet slechts 0,4 cm bij 0,5 cm en is zeer handig op te bergen en houdt uw tandenborstel veilig en gemakkelijk op de juiste plaats. De tandpastadispenser is ideaal voor het toedienen van kleine hoeveelheden tandpasta en is verkrijgbaar in drie smaken naar uw smaak.

U kunt denken aan In-Office Teeth Whitening, maar met alle voorzorgsmaatregelen die nu beschikbaar zijn moet u nog steeds uw arts raadplegen voordat u een dergelijke procedure ondergaat. Raadpleeg ook eerst uw tandarts voordat u een dergelijke procedure ondergaat. Volgens de American Dental Association, verdient iedereen een stralend witte glimlach. Degenen die vergeelde tanden hebben of niet tevreden zijn met de kleur van hun tanden zouden dit product moeten proberen voor stralend witte tanden. Degenen die tabak hebben gebruikt voor de afgelopen vele jaren kan hebben om het product te gebruiken voor een kortere tijd.

Met zoveel opties om uit te kiezen, is het best lastig om te beslissen welk product het beste bij u past. Vraag het daarom aan uw tandarts, hij/zij zal u in de juiste richting kunnen sturen. De dokter kan u het beste product aanraden om uw tanden te bleken.

Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden om uw tanden te bleken en bespreek met hem/haar wat hij/zij u heeft geadviseerd te gebruiken.

Waar het op neerkomt is dat iedereen een stralend witte lach verdient, maar dat men zich tegelijkertijd bewust moet zijn van de bijwerkingen van het gebruik van deze producten.

Bijwerkingen van het bleken van tanden

– Sommigen hebben tanden die gevoelig zijn voor warme of koude producten, het gebruik van aspirine en zure voedingsmiddelen zoals citroenen kunnen het effect verlengen.

– Soms kan er een sterkere reactie zijn en dan zijn de zenuwen blootgesteld.

– Het glazuur kan versleten zijn en dan kunnen de wortels onder het tandvlees bloot komen te liggen.

– De kleur van de wortels en de gom kan verschillend zijn.

– 1-5% van de mensen die tandbleekmiddelen gebruiken, moet het tandvlees laten nakijken omdat het tandvlees nogal gevoelig is.

– De werking van waterstofperoxide kan het tandvlees doen verschrompelen en blaren veroorzaken.

Tegenwoordig zijn er veel producten die waterstofperoxide gebruiken als tandenbleekmiddel en deze komen het meest tot hun recht met het gebruik van trays, gels en strips. De producten die gebruik maken van bleekstrips worden waarschijnlijk vervaardigd door dezelfde bedrijven die de bleekstrips produceren. Het belangrijkste doel van de strips is om de waterstofperoxide in uw tanden vrij te laten komen. De concentratie van de waterstofperoxide kan variëren van 12-35%.

Je moet een paar weken wachten voordat je het effect ziet waar je naar verlangt. Niettemin, met het juiste product dat u wenst zult u verzekerd zijn van uw wens te bereiken. Er is een brouwsel van de ingrediënten die de whitening agent omvatten. Samen met het juiste percentage van deBereid een pasta die dezelfde consistentie heeft als tandpasta. U kunt ook een beetje zout toevoegen dat de mogelijkheid heeft om de diepere vlekken weg te strepen.

U zult ook een paar weken moeten wachten voordat u het effect ziet waar u naar verlangt. Niettemin, met het juiste product dat u wenst zult u verzekerd zijn van uw wens te bereiken. Er is een brouwsel van de ingrediënten die de wittende agent omvatten. Samen met het juiste percentage van deBereid een pasta die dezelfde consistentie heeft als tandpasta. U kunt ook een beetje zout toevoegen dat de mogelijkheid heeft om de diepere vlekken weg te strepen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>