Hoe maak je je auto grondige schoon?

Auto reinigen Den Haag

De legitieme manier om een grondige reiniging van uw auto uit te voeren.

Fpakfast.com is de beste en meest effectieve manier om uw auto grondig schoon te maken en te poetsen. Wij zijn autoreinigingsspecialisten en weten daardoor precies wat we doen. Onze auto reinigingsproducten zijn ook exclusief bedacht en ontwikkeld voor snel reinigen en vlekvrij polijsten, ze bevatten speciale reinigers en polijstmiddelen speciaal ontworpen voor auto oppervlakken, ze zijn CARFEIN goedgekeurd omdat ze speciaal zijn ontworpen om uw lak suprême te houden!

Of het nu gaat om moeilijk bereikbare plaatsen zoals de wielkasten of het binnenste spruitstuk of gewoon de bovenkant van de motorkap of de bumper, onze reinigers en poetsmachines zullen het gebied efficiënt reinigen, zodat uw werk een compleet plezier wordt.

Wij garanderen ook dat al onze reinigingsproducten vrij zijn van zuur en was en uw lak dus levenslang zullen beschermen en wij geven zelfs 12 maanden garantie op al onze reinigingsproducten.

dieptereiniging

Het meeste vuil begint zich op te hopen rond de rand van uw scherm, wanneer u uw auto schoonmaakt. Om dit gebied efficiënt schoon te maken kunt u het beste een dieptereiniger gebruiken. Wij bevelen het gebruik aan vanCapra Fiber Panelsof een gelijkwaardig product dat speciaal voor auto’s is ontworpen. Deze zijn zeer populair bij autoreinigingsliefhebbers om hun vermogen om de pluizenvanger diep te reinigen, vandaar dat ze ook bekend staan als pony filters. Ze leiden het vuil weg en verminderen de kans op schade aan de lak. Vergeet niet ook de inlaat te reinigen!

Kenmerken

Nadat u de oppervlakken in de motorruimte hebt behandeld, gebruikt u een zachte, gewatteerde applicator om het reinigingsmiddel grondig aan te wrijven en begint u met het gemakkelijkste, maar meestal ook het duurste onderdeel. De schermen kunnen worden gereinigd met optimale procedures, door ze gewoon af te vegen met een vochtige microvezeldoek, dit zal de reinigingsprestaties nog verbeteren.

Lees meer:
Carwrapping Den Haag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>