Hoe kun je een vloer leggen?

Actie vloeren

Het belangrijkste aspect van het leggen van een vloeren is het glad maken van de oude vloer. De vloer moet perfect vlak en glad zijn. Bij Actie hebben we verschillende vloerindelingen waaruit u kunt kiezen. Als u uw vloer legt met behulp van de meest eenvoudige haakse slijper vloer lay-out, en er vervolgens een nieuwe laag boven legt, krijgt u extra punten. Wanneer u met Actio werkt, maken hun meer geavanceerde hulpmiddelen en processen het nog gemakkelijker.

Een goed voorbeeld is de Actio Verhoogt vloer van 9mm naar 12mm dik. De 12mm vloer is ofwel 9mm, 10mm of 11mm dik. Het volgende proces is het leggen van een hardhouten vloer op de basis van de structuur. Een goede toegang en een vrije toegang tot de ondervloer is van bijzonder belang. De volgorde voor het leggen van een hardhouten vloer is als volgt: Zaag de vloer op de gewenste hoogte en breng underlayment aan op een 6 mm brede draagbalk.

Leg het ¾ inch triplex- prioriteiten kunnen van kwaliteitshout of minerale vezels zijn. Vaak worden stenen of betonblokken onder de onderlaag gebruikt als er geen vochtscherm aanwezig is. Verbind de draagbalk met de onderlaag met behulp van een lijm. Na 12 mm droogtijd en voordat de aangebrachte underlayment te hard is voor de vloer, schuurt u de vloer met schuurpapier korrel 180.

Herhaal het bovenstaande scenario

2. In dit stadium zal vloerisolatie moeten worden aangebracht. Er zijn veel verschillende soorten isolatieproducten verkrijgbaar, voor elke situatie. Onze vaste keuze is de isolatie op basis van polystyreen, die mechanisch op de balken wordt bevestigd met een mechanische bekleding. Om er zeker van te zijn dat de lagen stabiel zijn, wordt een elastische laag toegevoegd. Dit is vooral belangrijk wanneer voegafmetingen van 1:100 vereist zijn.

3. Een thermisch geïsoleerde vloerafwerking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Deze producten staan bekend als microlaminaat vloerafwerkingsproducten.

4. Verlichting kan nu worden toegepast met verschillende verlichtingssystemen. Bij de installatie van een verlichtingssysteem moet u rekening houden met: Kunnen de lichten bedekt worden? de voorkeur zou worden gegeven aan een goot, zodat u het gaas kunt verbergen

Als de verlichting zich buiten het gebouw bevindt, moet een reflecterend oppervlak worden gebruikt om de lichtreflectie te verbeteren. Wilt u licht downlights zichtbaar of verborgen? Hoe zit het met de verlichting in de slicekruimte. Is het mogelijk om dit te verbergen als het gebouw open is? Wilt u de verlichting van stroom voorzien, of zorgt uw timmerman voor bedrading naar de lampen? Tenslotte moet de bedrading worden ingegraven en weggewerkt in de grond.

Het installeren van elektrische installaties is een gespecialiseerde taak. Een ander gebied dat bovenaan de lijst van uw installateurs kan staan, is het verwarmingssysteem. Verwarmingssystemen moeten door vakmensen worden geïnstalleerd. Als u een klus laat uitvoeren die niet gegrond is, moet u een beroep doen op een gekwalificeerd persoon om de installatie te doen. Als u een van die zeldzame mensen bent die een betonnen vloer kunnen leggen, is een extra* laag vloerbedekking van levensbelang en belangrijk. Kies voor een manier waarop u bedrading naar de kamer kunt laten lopen zonder in het beton te snijden. Dergelijke bedrading wordt meestal ondergronds begraven en vanuit een binnenmuur naar beneden naar de vloer geleid.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>