Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

interieurbouw

Bij het invoeren van de professionele wereld van het interieurbouw ontwerpen, moet u een bachelordiploma in Interior Design of Interieur Proposal hebben. De reden hiervoor is dat, net als bij andere beroepen, certificering vereist aangetoond prestaties en een record van bewezen vaardigheden en kennis. Dit is belangrijk omdat uw reputatie zal waarschijnlijk voorafgaan u gedurende uw professionele carrière.

De beste manier om u voor te bereiden op een gesprek is uzelf vertrouwd te maken met de diensten die u zou willen aanbieden. Dit kunt u het beste doen zodat u diensten kunt uitsluiten die u in de toekomst niet wilt gebruiken. Nadat je dit gedaan hebt, neem dan de tijd om je portfolio door te nemen en zoveel mogelijk te leren over het interieur vakgebied.

Zodra u over deze informatie beschikt, moet u zichzelf bepaalde vragen stellen met betrekking tot de binnenhuisarchitectuur, zoals:

1. Wat wil ik echt doen met mijn carrière? Dit is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen, want zo krijg je een duidelijk beeld van wat je met je carrière wilt. Vergeet niet dat een carrière meer is dan geld en dat het niet altijd alleen gaat om het behalen van de financiële voordelen die je wenst. Het is in feite een levensfilosofie waarover je moet nadenken.

2. Wat zijn de opleidingseisen voor een bepaalde functie? Dit is een zeer belangrijke vraag omdat zij bepaalt of u al dan niet onmiddellijk na het behalen van uw diploma moet gaan studeren of dat u toch liever op een meer specifieke manier aan uw loopbaan wilt beginnen.

3. Is het belangrijker om nu een voet tussen de deur te krijgen of af te wachten of je later al dan niet een vast onderdeel van het team zult worden? Dit is een vraag die u moet beantwoorden. Het antwoord beïnvloedt de hoeveelheid moeite die je zult doen om die bovenste positie te bemachtigen. Als uw antwoord bijvoorbeeld is “het veld betreden als instapper en je geleidelijk omhoog werken”, is het onwaarschijnlijk dat u hetzelfde enthousiasme zult behouden voor uw voortdurende streven naar de perfecte baan. Omgekeerd, als je meer bezorgd bent over “het behoud van je waardigheid” door te blijven werken, zelfs als je niet betaald krijgt, zul je waarschijnlijk meer tevreden zijn met de beslissingen die je neemt en je niet zo afgeleid voelen als wanneer je “ontmoedigd” zou zijn om te blijven werken.

4. Hoe goed is de instelling waar je studeert? Of is het een groot bedrijf? Heb je contact met mensen die bij het bedrijf werken? Vergeet niet dat de meeste mensen die niet aan een Ivy League school studeren, dit niet doen in een poging een baan te krijgen bij een klein bedrijf. Zij doen dit alleen voor de ervaring. Daarom hoef je je geen zorgen te maken of je bij een klein bedrijf aangenomen wordt. Het is echter niet verstandig om naar een school te gaan die niet in een bedrijfstak zit die een “hot” veld is op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld, als je probeert om een baan in het restaurant gebied te krijgen, het kiezen van een school die is in het restaurant management is over het algemeen een goed idee.

5. Wat is de algemene ervaringsnorm van de school? Vergeet niet dat als je bij een klein bedrijf solliciteert, je weinig te verliezen hebt door naar een school te gaan die geaccrediteerd is en een vrij standaard curriculum heeft. Het is echter geen goed idee om naar een school te gaan met een reputatie die niet wordt erkend.

6. Hoeveel deeltijd- of avondcursussen worden er aangeboden? Misschien meer dan u dacht. Aan deze deeltijd- of avondcursussen kan een lager tarief verbonden zijn.

7. Is er een doorlopende tijdschriftstage? Een stage bij een tijdschrift is een uitstekende manier om onder de aandacht van een groot bedrijf te komen, en het is ook een zeer waardevolle ervaring. Stage lopen bij een groot tijdschrift verzekert je meestal van een positie bij een van hun publicaties.

8. Is er een onderdeel dienstverlening aan de gemeenschap? De gemeenschapsdienstcomponent van de tijdschriftstage is een zeer waardevolle ervaring, en het biedt een manier om contacten te leggen met mensen in uw bedekte gemeenschap.

9. Zijn er mogelijkheden voor toekomstige leiderschapservaring? Een stage bij een tijdschrift biedt ook de mogelijkheid om in de toekomst leidinggevende ervaring op te doen. Stage lopen bij een tijdschrift staat heel goed op je cv – het laat zien dat je speciale vaardigheden hebt, en het toont je initiatief en interesse in het vakgebied.

10. Zou u bereid zijn een verlaagd salaris als test te overwegen? Prijsverlagingen gaan vaak gepaard met lagere lonen.

11. Wat zijn de mogelijkheden voor toekomstige leidinggevende posities en promotie? Dit is een zeer belangrijke vraag, en het is een test van uw eigen interesses.

12. Hoe goed is de infrastructuur van het tijdschrift?

13. Hoe goed is het marketingsysteem van het tijdschrift?

Lees meer:

Jachtinterieurbouw

Jacht interieur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>