CPR and CPR

Fysiek fit zijn is meer dan alleen grote spieren hebben – het betekent ook het juiste hart- en longvolume hebben om continu te kunnen functioneren, zonder angst om te vallen of bewusteloos te raken. In onze snelle wereld worden we geconfronteerd met gevaren zoals trappen, ladders, afval, buitenlucht, giftige planten, stenen en andere milieubedreigende stoffen voor onze gezondheid. We nemen preventieve maatregelen, maar soms gebeuren er ongelukken en moeten we voorbereid zijn om de nodige noodprocedures te voorzien. Dan kan een EHBO & Reanimatie certificaat van pas komen.

Deze cursus is bedoeld om iedereen te helpen bloedverlies te voorkomen en voor de redding van hart- en longaandoeningen. En de cursus is bedoeld om de hele wereld te laten zien hoe je een noodprocedure kunt uitvoeren zonder problemen en met het risico om het leven te verliezen.

Maar wist je dat er basisvaardigheden voor noodsituaties zijn die door iedereen kunnen worden geleerd? Ja, ze kunnen door iedereen worden geleerd! Ze worden de Emergency Skills-wortelen genoemd. Hier zijn enkele van die vaardigheden:

De technieken die tijdens het klassikale gedeelte van de cursus worden aangeleerd, bereiden je niet voor op de omstandigheden in het echte leven, maar ze zijn een basisstandaard die door professionele hulpverleners kan worden uitgevoerd in een noodsituatie. Denk eraan, zelfs als u niet gekwalificeerd bent om reanimatie uit te voeren, kunt u het slachtoffer nog steeds de essentiële eerste hulp verlenen totdat er hulp arriveert.

Maar voordat je deelneemt aan die privélessen, moet je een geschikte certificering behalen van het Amerikaanse Rode Kruis of de American Heart Association. U kunt deelnemen aan lessen via gezondheidscentra van het Rode Kruis of de American Heart Association of u kunt thuis reanimatie leren met reanimatielessen. Je hoeft niet deel te nemen aan deze lessen om de technieken te leren, je kunt ze uitvoeren zoals je wilt films kijken, naar muziek luisteren en van tijd tot tijd over films lezen. Je kunt ook een talkshow doen over reanimatie en mensen helpen, vooral kinderen. Deze lessen zijn voor mensen van alle leeftijden, seksuele lichamen, ziekten en gebrek aan zowel morele als fysieke energie.

Er zijn EHBO-lessen die u leren hoe u apparatuur zoals de automatische externe defibrillator (AED) moet gebruiken, maar reanimatie is niet inbegrepen. Je kunt het zien als zowel een vaardigheid als een sport. Als je deelneemt aan een reguliere les, krijg je stapsgewijze instructies voor het gebruik van de apparatuur. Als u echter niet gedeeltelijk onwetend wilt zijn, kunt u nadenken en leren over uw eigen toestand. Als u bijvoorbeeld iemand wilt helpen die een hartstilstand heeft gehad, moet u CPR kennen.

Als u denkt dat u reanimatie kunt leren en uitvoeren, neem dan contact op met uw plaatselijke klassen en praat met de instructeur. Acc-apparatuur is niet duur, maar het kan zijn dat u een flink bedrag moet storten. Hiervoor geven lessen die niet dagelijks zijn je een uithoudingsvermogen. U kunt iemand krijgen die u helpt bij het doen van borstcompressies met behulp van de automatische externe defibrillator (AED). Ook zullen zij u duidelijke en correcte instructies geven.

Andere vaardigheden die u kunt leren zijn onder meer de kenmerken Heimlich-manoeuvre, reanimatie en schuim, borstcompressies geven, de Heimlich-manoeuvre, reanimatie, de kenmerken van schuim en het krijgen van luchtwegdichtheid. Je kunt deze cursus verwachten van een American Heart Association-trainingsschool of een Rode Kruisklas. Zij zullen u de nodige certificering bezorgen om de technieken uit te voeren.

Nu zijn er verschillende EHBO-technieken die u ter plaatse bij een Rode Kruis-faciliteit kunt leren. De kenmerken van reanimatie en schuim kunt u leren tijdens de trainingsles. U kunt ook leren hoe u voor snij- en schaafwonden, brandwonden, verstuikingen en kneuzingen, gebroken botten, diabetische voetulcera, hittegerelateerde ziekten zorgt en hoe u voetinfecties kunt voorkomen. In een instelling van het Rode Kruis kunt u ook leren hoe u beroertes en hartaanvallen moet behandelen. Hoe eerder je deze cursus volgt, hoe beter. Als u daarna nog steeds aan het reanimeren bent of thuis EHBO-technieken toepast, kunt u de reanimatiecertificering gebruiken nadat u de cursus bij een Rode Kruis-instelling hebt gevolgd.

Het beschikken over EHBO-vaardigheden kan voor iedereen nuttig zijn. Uw snelle denken kan helpen bij het redden van een leven in het geval van een ernstig noodgeval. De juiste zorg en training zullen u helpen uw prestaties te verbeteren in het geval van een arbeidsongeval. Het bevorderen van uw carrière in verband met activiteiten in de gezondheidszorg kan worden verzekerd met een certificering van een Rode Kruis of door het volgen van een EHBO-cursus.

Uiteraard kunt u alle bovengenoemde voordelen behalen door een cursus EHBO te volgen. Het helpt ervoor te zorgen dat u mentaal voorbereid bent om elke noodsituatie het hoofd te bieden en anderen van dienst te zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>