Baby hapjes

Groentehapje baby

Onze Baby Hapjes

Veel van onze Baby Snacks zijn gemaakt van vers fruit of groenten. Fruit is maandenlang het lievelingseten van het seizoen. Voeg een variëteit aan fruit toe aan je dag zoals appels, druiven, sinaasappels, bosbessen, aardbeien enz. Probeer ook eens een appel of peer als tussendoortje. Het is ook heerlijk om watermeloen te serveren.

Groenten voor 4 maanden zijn een uitstekende keuze. Paprika’s zijn bijzonder goed voor baby’s van 4 maanden oud, omdat zijn of haar immuunsysteem nog niet is gevormd. Paprika’s zijn ook rijk aan vitamine A, C en 60 met antioxidanten. Voor een saaie omelet of hamburger bij een zomerse picknick, waarom probeert u geen rauwe tomaten of avocadoplakjes. Avocado is heerlijk, maar tomaten zijn een uitstekende bron van lycopeen.

Melk is een uitstekende keuze voor peuter. Wij bevelen flesvoeding of moedermelk aan. Denk eraan om pre-ials voor peuter te vermijden. Vraag het eerst aan de kinderarts.

Hoe zit het met de suiker in sommige van de zogenaamde ‘baby voedingsmiddelen’?

Zoals hierboven vermeld, is suiker absoluut in orde voor een baby wanneer hij of zij aan de borst ligt. Nog voor de leeftijd van 6 maanden kunnen baby’s hun voedingsbehoeften halen uit fruit en groenten. flesvoeding is een uitstekende bron van voeding op basis van melk voor peuters. DAT is de beste bron. NIET gezoete, gekleurde en gezouten fruitsnacks.

De meeste van onze Baby Snacks zijn eigenlijk herfruit, versterkt met enkele toegevoegde voedingsstoffen. Fruit is een heerlijk reinigend en balancerend middel voor baby’s. Mocht u iets nodig hebben waarvan u denkt dat het geen deel uitmaakt van de babyvoeding die u kunt verdragen, aarzel dan niet om wat extra LJ (citroensap) of JB ( Wilde Bonen) te nemen Het zal de moeite waard zijn. Gekoelde fruithapjes zijn een goede optie.

Het re-fruit dat we gebruiken is verrijkt met extra koolhydraten en suiker in een heerlijke vruchtendrank. Het is ideaal voor peuters. In ons gezin gaan we bijna dagelijks door zo’n lekkere M&M’s heen. Mijn peuters krijgen altijd verschillende M&M’s aangeboden, in verschillende vormen, kleuren en maten. We hebben ook een fascinerend gedetailleerd tuinspel dat we meerdere keren per week spelen.

2. Voedsel dat je hongerig maakt

We spelen, “ception”, minstens een keer per week. In ons gezin is besloten dat als een tussendoortje meer dan een maaltijd duurt… het moet worden behandeld als een traktatie. Dit betekent dat ik NEE kan zeggen, maar de kinderen wel! “Wacht…zeg je dat je dat niet opeet?” Nou, ja, maar ik heb mijn aanwijzingen. Ik weet zeker dat je vragen hebt over sommige van de keuzes die we wekelijks maken. We proberen goede keuzes te maken, maar, er is altijd die 5% van de tijd dat ons kind gewoon die junky snack moet hebben.

Weet je, ik geniet echt van meer dan verbeeldingskracht, maar mijn kinderen ervaren NIET hetzelfde niveau van verbeelding.

In ons gezin is ongeveer 30% van de keren dat onze kinderen iets nieuws willen proberen, er een manier moet zijn om hen te laten meegenieten van de “traktatie”. Van de vele snacks die mijn man en ik mijn dochter toestaan, is ze dol op boterhammen met p.p.j. Broodjes P&J zijn… yummmm!

Mijn dochter zal zeggen, “MAM, NEE”! Ze wacht en eist het dan op, en ja, je raadt het al… het is goed dat ze voor dit tussendoortje kiest want het maakt haar lichamelijk gelukkig en gezond.

3. De snack die je zal helpen je geest te redden

Heb je wel eens zin in iets knapperigs maar geen zin in koelkastcrackers? Mijn man en ik zijn altijd verbaasd als onze kinderen zeggen dat ze na het eten trek hebben in iets “knapperigs”. We komen met veel creatieve ideeën voor wat onze kinderen kunnen hebben (en we hebben ook wat macht). We onderzoeken onder andere met hen de vele verschillende soorten crunchies, koekjes en wafeltjes waarmee je lekkere traktaties kunt maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>